Politica de retur

Notă inițială despre termenii utilizați: Politica de retur din pagina curentă se referă la returul sumelor plătite pentru realizarea unuia sau a mai multor servicii afișate pe site-ul curent. Prin urmare, dat fiind faptul că Returul nu presupune manevrarea unui produs, ne vom referi in continuare ca Politica de ramburs.

Vă rugăm să rețineți că, achiziționând orice serviciu pe site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii Politicii de Ramburs de mai jos.

Credem cu fermitate și ne garantăm serviciile noastre 100%. Cu toate acestea, înțelegem că acestea nu pot funcționa perfect pentru toată lumea. Dacă nu reușim să remediem problema dvs. care constă în  reparații și nu dezvoltare personalizată și am renunțat la a mai incerca, atunci va fi emisă o rambursare completă a sumei platite de dvs.

Cu toate acestea, dacă decideți să anulați solicitarea dvs. de suport înainte ca noi să avem ocazia de a lucra la ea și să determinăm că nu putem remedia problema pentru care a fost contractat un serviciu sau nu puteți oferi accesul de care avem nevoie la site / platforma, atunci va exista o rambursare de doar 80% din suma achitată de dvs.

Motivul acestui calcul este că avem costuri de operare care sunt suportate la achiziționarea și comanda unui serviciu și, în multe cazuri, agentul de suport a finalizat deja o parte din lucrare. O altă opțiune este de a restitui suma completă sub forma unui credit de client care nu expiră și poate fi folosit oricând pentru alte servicii.

*Solicitările de ramburs sunt acceptate în termen de max. 90 de zile de la data achiziției inițiale.

* Rambursările nu se aplică pentru serviciile: asistență orară, asistență accelerată, oferte speciale, credit de client sau achiziții de servicii lunare / anuale.

*Pentru achizitiile de servicii lunare / anuale, se acceptă întreruperea contractului / colaborării, oricând pe parcursul acestuia, fără ca dvs., în calitate de client să fiți obligat să plătiți orice sume suplimentare. Cu toate acestea, sumele achitate deja pentru luna sau anul în curs, respectiv, nu se vor returna, iar serviciul va ramâne activ până la âncheierea perioadei deja achitate.